White Raspberry Mousse

Ingrediente

Mod de lucru

Blat cu lămâie și mac

Se amestecă Tegral Satin Cream Cake CL împreună cu ouăle, uleiul și apa până se omogenizează. La final se adaugă Deli Citron și macul. Se coace la 165°C pentru 15-20 de minute.

Mousse

Se aduce Festipak până la 85°C, se adaugă peste Bavarois Neutre și peste Carat Cover Classic White. Se emulsifiază cu un blender și se lasă la răcit, iar când ajunge la temperatura de 40°C se încorporează Festipak semi-bătută.

Cremeux de zmeură

Se amestecă Starfruit Framboise, gălbenușul și ouăle, se aduce la temperatura de 85°C și se toarnă peste Bavarois Neutre.
Când ajunge la temperatura de 40°C se adaugă untul și se emulsifiază cu ajutorul unui blender.

Glazură

Se topește Carat Cover Classic White, se adaugă peste Miroir Glassage Neutre și se folosește la temperatura de 38°C.