Pecan Salted Caramel Tart

Ingrediente

Mod de lucru

Aluat de tartă

Se mixează toate ingredientele cu paleta mixerului. Aluatul se întinde la grosimea de 2,5 mm. Se mulează formele de tartă și se coc la temperatura de 160°C, timp de 18 minute.

Crunch Pecan

Punem un strat de Pralicrac Pecan la baza tartei. Pentru a fi mai ușor de întins pe baza tartei se poate încălzi puțin.

Ganache Caramel Sărat

Se face un caramel cu zahărul, Festipak 1 și untul 1. Caramelul rezultat îl vom turna peste Carat Coverlux Milk. Separat avem Festipak 2 încălzită, o turnăm și pe aceasta peste Carat Coverlux Milk, adăugăm untul 2 și sarea. Pentru o încorporare a grăsimilor mai bună, vom blenda foarte bine.

Chocolate Chantilly

Încălzim Festipak împreună cu zahărul invertit, turnăm peste Carat Coverlux Dark și lăsăm până a doua zi la setat. După care vom spuma și îl vom aplica după modelul dorit.