Salamanca

Ingrediente

Mod de lucru

Blat

Se amestecă Tegral Satin Cream Cake CL împreună cu ouăle, uleiul și apa 1 până se omogenizează. Separat amestecăm apa 2 cu cacao și încorporăm la final. Se coace la 165°C pentru 15-20 de minute.

Inserție de ceai verde și anason

Se aduce la punctul de fierbere Festipak împreună cu laptele, ceaiul verde și anasonul stelat și lăsăm la infuzat pentru 10 minute. După care strecurăm și turnăm peste gălbenuș și coacem până la 85°C. Turnăm peste Bavarois Neutral și Carat Coverlux Dark și emulsifiem cu ajutorul unui blender.

Milk Mousse

Încălzim Festipak, adăugăm peste gălbenuș și gătim până la 85°C. Adăugăm peste Carat Coverlux Milk și Bavarois Neutral, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine. Răcim până la 40°C și adăugăm Festipak semi-bătută.

Glazură

Fierbem Festipak împreună cu glucoza și turnăm peste gelatina hidratată, Carat Coverlux Dark, Carat Coverlux Milk și Miroir Glassage Neutre. La final adăugăm colorantul, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine și se folosește la temperatura de 35-40°C pe produsul congelat.