Trio Mousse

Ingrediente

Mod de lucru

Blat

Se amestecă Tegral Satin Cream Cake CL împreună cu ouăle, uleiul și apa 1 până se omogenizează. Separat amestecăm apa 2 cu cacao și încorporăm la final cu Deli Caramel, alunele de pădure și răzătura de portocală.
Se coace la 165°C pentru 15-20 de minute.

White Mousse

Încălzim Festipak împreună cu laptele, adăugăm peste gălbenuș și gătim până la 85°C. Adăugăm peste Carat Coverlux White și Bavarois Neutral, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine. Răcim până la 40°C și adăugăm Festipak semi-bătută.

Dark Mousse

Încălzim Festipak împreună cu laptele, adăugăm peste gălbenuș și gătim până la 85°C. Adăugăm peste Carat Coverlux Dark și Bavarois Neutral, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine. Răcim până la 40°C și adăugăm Festipak semi-bătută.

Milk Mousse

Încălzim Festipak împreună cu laptele, adăugăm peste gălbenuș și gătim până la 85°C. Adăugăm peste Carat Coverlux Milk și Bavarois Neutral, iar cu ajutorul unui blender emulsifiem foarte bine. Răcim până la 40°C și adăugăm Festipak semi-bătută.

Glazură Velvet

Topim Carat Coverlux Dark până la 45°C și adăugăm uleiul. Se pulverizează la temperatura de 35-40°C