White Chocolate Mango Cheesecake

Ingrediente

Mod de lucru

Blat

Se amestecă Tegral Satin Cream Cake CL împreună cu ouăle, uleiul, apa și răzătura de lămâie până se omogenizează. Se coace la 165°C pentru 15-20 de minute.

White Chocolate Mousse

Se fierbe Festipak împreună cu laptele. Se toarnă peste gălbenuș și se gătește până la temperatura de 85°C. Se adaugă gelatina hidratată și Carat Cover Classic White.
Se răcește la temperatura de 40°C și se încorporează Festipak semi-bătută.

Inserție Mango și Cheesecake

Se amestecă Deli Cheesecake, Starfruit Mangue și gelatina hidratată si topită.
Când compoziția ajunge la temperatura de 40°C se adaugă Festipak semi-bătută.

Glazură

Se hidratează gelatina în apă rece. Se fierbe laptele cu glucoza şi se toarnă peste Carat Cover Classic White și Miroir Glassage Neutre. Se omogenizează cu un blender de mână şi se elimină bulele de aer. Se lasă la cristalizat peste noapte și se aplică la 38°C.