Aluatul se turează până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.
Relaxare
10 minute în folie, la -18°C
Modelare
Se întinde până la grosimea de 3,2 mm. Se decupează dreptunghiuri de 8 cu 12 cm. Se aplică un fitil de Deli Salty Cheese și un stiks cârnat de porc, se închid capetele, acoperind umplutura.
Dospire finală
55 – 60 minute la 32°C, umiditate relativă 70-80%
Decorare după dospire
Se pulverizează cu Sunset Glaze CL și se decorează cu mac și susan.
Coacere
Cu puțin abur la începutul coacerii
180°C, cuptor convecție
16 minute
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor