250 g/buc. pentru o formă rotundă cu diametrul de 18 cm
Dospire intermediară
20 minute
Premodelare
rotund
Modelare
Se aplatizează bucățile de aluat ușor cu degetele fără a distruge structura. Apoi se trage ușor de aluat pentru a obține orificiile.
Dospire finală
35 – 40 minute la 32°C, umiditate relativă 70-80%
Decorare după dospire
Se unge suprafața aluatului cu ulei de măsline după care se adaugă Deli Salty Cheese și roșii cherry. Adăugați oregano și rozmarin și apăsați aluatul cu degetele.
Coacere
240-250°C, cuptor pe vatră 22 - 24 minute
Tips & Tricks
Adăugând diferite incluziuni în aluat se pot obține sortimente diferite:
Ceapă deshidratată/caramelizată – 100 g / kg de aluat
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor