Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de grăsime. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de grăsime Mimetic Primeur 10% Butter. Aluatul se întinde până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.
Relaxare
10 minute în folie, la -18°C
Modelare
Se întinde aluatul până la grosimea de 2,75 mm, după care se taie ștraifuri cu baza de 3 cm și lungimea de 15 cm.
Dospire finală
55 – 60 minute la 32°C, umiditate relativă 70-80%
Decorare după dospire
Se apasă cu degetele pe mijlocul aluatului și se toarnă, cu ajutorul unui poș, un fitil de Deli Salty Cheese împreună cu o bucată de sparanghel prefiert.
Glazurare
Înainte de coacere se pulverizează cu Sunset Glaze CL.
Coacere
Cu puțin abur la începutul coacerii
180°C, cuptor convecție
14 - 15 minute
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor