Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de grăsime. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de grăsime Mimetic Primeur 10% Butter. Aluatul se întinde până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.
Relaxare
10 minute în folie, la -18°C
Modelare și divizare
Se întinde aluatul până la grosimea de 2,75 mm, după care se taie ștraifuri cu baza de 3 cm și lungimea de 12 cm. Fiecare ștraif se taie pe mijloc și se răsucesc pe interior.
Dospire finală
55 – 60 minute la 32°C, umiditate relativă 70-80%
Decorare după dospire
Cu ajutorul poșului se adaugă Deli Salty Cheese și se aplică măslinele.
Glazurare
Înainte de coacere se pulverizează cu Sunset Glaze CL.
Coacere
Cu puțin abur la începutul coacerii
180°C, cuptor convecție
14 - 15 minute
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor