Aluatul se turează până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.
Relaxare
10 minute în folie, la -18°C
Modelare
Se întinde până la grosimea de 2,2 mm. Foaia se taie pe lungime în două părți egale (12 cm înălțime). O parte se ștanțează cu rola de patiserie, iar pe cealaltă parte, cu ajutorul unui poș, se aplică Deli Salty Cheese și o bucată de șuncă. Se acoperă cu plasa din aluat și se porționează în bucăți dreptunghiulare.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor