Mousse de dovleac și pralină

Ingrediente

MOD DE LUCRU

Bază crocantă

Se topește Belcolade Selection M. Plant Based Cacao-Trace, se adaugă Praliné Noisette, fulgii de porumb și sarea.

Se întinde în strat subțire, acesta fiind practic blatul tortului.

Mousse de pralină

Se pune laptele de soia cu zahărul pe foc și se ţine până la punctul de fierbere. Se adaugă peste Belcolade Selection Noir Cacao-Trace și Praliné Noisette, se omogenizează bine, iar când compoziţia are 35 - 37°C se încorporează Ambiante semi-bătută.

Mousse de dovleac

Se blendează Topfil Pumpkin 50% pentru a deveni aproape de textura unui piure și se pune pe foc împreună cu siropul de arţar, laptele de soia, scorţișoara și Aroma Vanilla. Când ajunge la punctul de fierbere se adaugă agar agar-ul și se continuă fierberea pentru încă 2 minute.

Se toarnă compoziţia rezultată peste untul de cacao, iar la final se adaugă Ambiante semi-bătută.

Glazură

Se lasă laptele de soia să ajungă până la punctul de fierbere, după care se adaugă peste Belcolade Selection M. Plant Based Cacao-Trace și se pune deasupra tortului, practic glazurăm tortul doar pe suprafaţa plană.