Cremșnit Plant Based

Ingrediente

MOD DE LUCRU

Frământare

Frământare: 4 minute lent + 6 minute rapid

Temperatură aluat: 18 - 21°C

Relaxare: 10 minute în folie, la -18 °C

Laminare: Aluatul se turează până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei. 10 minute la -18°C

Relaxare: Se repetă pașii de laminare 2 x 4

Modelare

Se întinde până la grosimea de 1,8 - 2 mm.

Coacere

Coacere: Cu puţin abur la începutul coacerii.

Temperatura de coacere: 180°C, cuptor convecţie

Timp de coacere: 15 minute

Cremă Vanilie

Se amestecă pudra cu apa rece, se omogenizează lent, apoi se mixează 3-5 minute la viteză mare.
Se recomandă ca înainte de utilizare crema să stea la rece aprox. 10 minute.