Temperați ciocolata pentru fiecare Mendiant. Turnați câteva picături de ciocolată temperată pe o hârtie de copt. Înainte ca ciocolata să se seteze presărați puțină pudră de fructe deasupra cu ajutorul unui șablon. Lăsați să cristalizeze.
Încălziți ciocolata Belcolade Selection W. Plant based Cacao-Trace la 45°C și temperați la 29,4°C. Dozați picături pe o hârtie de copt și presărați pudra de căpșuni deasupra. Lăsați să se cristalizeze în frigider la 16°C și umiditate relativă sub 60%.
Încălziți ciocolata Belcolade Selection M. Plant based Cacao-Trace la 45°C și temperați la 29,4°C. Dozați picături pe o hârtie de copt și presărați pudra de fructul pasiunii deasupra. Lăsați să se cristalizeze în frigider la 16°C și umiditate relativă sub 60%.
Încălziți ciocolata Belcolade Selection Noir Intense Cacao-Trace la 45°C și temperați la 29,4°C. Dozați picături pe o hârtie de copt și presărați pudra de zmeură deasupra. Lăsați să se cristalizeze în frigider la 16°C și umiditate relativă sub 60%.