Modern Fruity Mendiants

Ingrediente

CONSTRUIRE

Temperați ciocolata pentru fiecare Mendiant. Turnați câteva picături de ciocolată temperată pe o hârtie de copt. Înainte ca ciocolata să se seteze presărați puțină pudră de fructe deasupra cu ajutorul unui șablon. Lăsați să cristalizeze.

MOD DE LUCRU

Mendiant White Strawberry

Încălziți ciocolata Belcolade Selection W. Plant based Cacao-Trace la 45°C și temperați la 29,4°C. Dozați picături pe o hârtie de copt și presărați pudra de căpșuni deasupra. Lăsați să se cristalizeze în frigider la 16°C și umiditate relativă sub 60%.

Mendiant Milk Passion Fruit

Încălziți ciocolata Belcolade Selection M. Plant based Cacao-Trace la 45°C și temperați la 29,4°C. Dozați picături pe o hârtie de copt și presărați pudra de fructul pasiunii deasupra. Lăsați să se cristalizeze în frigider la 16°C și umiditate relativă sub 60%.

Mendiant Dark Raspberry

Încălziți ciocolata Belcolade Selection Noir Intense Cacao-Trace la 45°C și temperați la 29,4°C. Dozați picături pe o hârtie de copt și presărați pudra de zmeură deasupra. Lăsați să se cristalizeze în frigider la 16°C și umiditate relativă sub 60%.