Răsucele cu vanilie și ciocolată

Rețetă cu Mimetic

Cum obții Răsucele cu vanilie și ciocolată

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 2-2,5 mm. Lățimea foii trebuie să fie de minim 40 cm.


Pasul 2

Pe jumătate din lățimea foii se întinde crema de vanilie preparată în prealabil.


Pasul 3

Se presară chips-uri de ciocolată peste crema de vanilie.


Pasul 4

Se suprapune jumătatea de aluat fără cremă.

Se taie fâșii de 2,5 cm lățime.

Se răsucesc fitilele de 4 ori și se lasă în tăvi.


Metoda de lucru

Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă

Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).

Temperatura de coacere: 210°C

Timp de coacere: 18 minute

Crema de vanilie se obține prin amestecarea a 350 g Cremyco cu 1 l apă rece. Se mixează 2-3 minute până la omogenizare. Înainte de folosire, se lasă 10 minute la rece pentru setare.