Coșuleț umplut

Rețetă cu Mimetic

Cum obții Coșulețul umplut

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 3,3-3,6 mm. Se decupează dreptunghiuri cu laturi de 8 / 6 cm.


Pasul 2

Se crestează laturile mari, la o distanță de aprox. 1 cm de margine, păstrând capetele necrestate.


Pasul 3

Fiecare fâșie de aluat crestat se suprapune peste partea opusă.


Pasul 4

Se așează în forme de copt cu dimensiuni de 8 / 5 cm. După dospire, se umplu cu umplutura dorită.


Metoda de lucru

Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă

Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula). Fiecare formă se umple cu umplutura termostabilă dorită, dulce sau sărată.

Temperatura de coacere: 210°C

Timp de coacere: 18 minute