Se întinde aluatul la o grosime de 3 – 3,2 mm. Lățimea foii trebuie să fie de 40 cm.
Se întinde crema de ciocolată fie pe toată suprafața, fie doar pe jumătate din foaie – dacă nu se doresc cu umplutură.
Se presară miez mărunțit de nucă pe toată suprafața foii de aluat.
Se taie fâșii cu o lățime de 2,5 cm.
Fâșiile obținute se răsucesc cu grijă în formă de cuib.
Se așează în forme de copt pentru muffins (cu sau fără chese de hârtie). Opțional, se poate adăuga extra umplutură în mijlocul cuibului.
Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă
Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).
Temperatura de coacere: 210°C
Timp de coacere: 18 minute
Pentru umplutură, vă recomandăm Cremfil Ultim Milk Chocolate - cremă cu ciocolată, gata de utilizare.