Cruffin

Rețetă cu Mimetic

Cum obții Cruffin

Pasul 1

Se întinde aluatul la o grosime de 3 – 3,2 mm. Lățimea foii trebuie să fie de 40 cm.


Pasul 2

Se întinde crema de ciocolată fie pe toată suprafața, fie doar pe jumătate din foaie – dacă nu se doresc cu umplutură.


Pasul 3

Se presară miez mărunțit de nucă pe toată suprafața foii de aluat.


Pasul 4

Se taie fâșii cu o lățime de 2,5 cm.

Fâșiile obținute se răsucesc cu grijă în formă de cuib.


Pasul 5

Se așează în forme de copt pentru muffins (cu sau fără chese de hârtie). Opțional, se poate adăuga extra umplutură în mijlocul cuibului.


Metoda de lucru

Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă

Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).

Temperatura de coacere: 210°C

Timp de coacere: 18 minute

Pentru umplutură, vă recomandăm Cremfil Ultim Milk Chocolate - cremă cu ciocolată, gata de utilizare.