Se întinde aluatul la o grosime de 3,3-3,6 mm. Se decupează pătrate cu latura de 8 cm.
Se crestează 2 laturi opuse, la o distanță de aprox. 1 cm de margine, păstrând un capăt necrestat.
Fiecare fâșie de aluat se aduce în unghi de 90° și se suprapune peste aluat.
Se repetă suprapunerea pentru ambele laturi crestate.
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).
Se adaugă umplutura cu fructe cu ajutorul unui poș.
Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă
Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).
Temperatura de coacere: 210°C
Timp de coacere: 18 minute
Pentru umpluturi cu fructe, cu stabilitate excelentă la coacere, vă recomandăm gama Vivafil Plus.