Se întinde aluatul la o grosime de 3,3-3,6 mm. Se decupează pătrate cu latura de 8 cm.
Se crestează 4 tăieturi în 2 colțuri opuse diametral.
Se suprapune unul dintre colțurile crestate la marginea crestăturii din diagonală.
Se suprapune în diagonală și cel de-al doilea colț, formându-se astfel un romb.
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).
Se adaugă umplutura cu fructe cu ajutorul unui poș.
Dospire finală
+/- 70 minute la 28°C, 85% umiditate relativă
Decorare înainte de coacere
După dospire, se aplică soluția pentru luciu Sunset Glaze (cu pulverizatorul sau cu pensula).
Temperatura de coacere: 210°C
Timp de coacere: 18 minute
Pentru umpluturi cu fructe, cu stabilitate excelentă la coacere, vă recomandăm gama Vivafil Plus.