Se aplatizează fiecare bucată de aluat cu mâna după care se toarnă cu poșul 40 g de umplutură. Se închide la un capăt și se modelează pe rotund. Bucățile de aluat obținute se așază pe 6 bucăți de sfoară astfel legate între ele încât să semene cu un dovleac.
Dospire finală
60 minute la 35°C, umiditate relativă 75%
Coacere
Coacere
Fără abur
Temperatura de coacere
210-220°C, cuptor convecție
Timp de coacere
14 minute
Glazurare & Decorare
Înainte de coacere se glazurează prin pulverizare sau pensulare cu Sunset Glaze CL.
Pentru codița dovleacului am folosit batoane de scorțișoară.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor