20 g (baza), 40 g (marginea), se premodelează pe rotund
Dospire intermediară
10 minute
Modelare
Modelare
Se aplatizează foaia de aluat (20 g) cu mâna, se așază pe mijlocul formei rotunde de copt. Se modelează fitilul (40 g), se împletește în două și se așază pe marginea formei.
Dospire finală
60 minute la 35°C, umiditate relativă 75%
Coacere
Umplere
Se presează mijlocul și cu ajutorul poșului se umple cu Topfil Pumpkin 50% înainte de coacere.
Coacere
Fără abur
Temperatura de coacere
220-230°C, cuptor convecție
Timp de coacere
12 minute
Glazurare & Decorare
Înainte de coacere se glazurează prin pulverizare sau pensulare cu Sunset Glaze CL.
După coacere opțional pentru un aspect deosebit se glazurează prin pensulare cu Harmony Sublimo Glaze & Go și se presară fulgi de cocos.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor