Cherry Cheesy

Ingrediente

Mod de lucru

Foaie

Se mixează toate ingredientele la viteză mare timp de 8 minute. Se întinde compoziția obținută pe o tavă tapetată cu hârtie și se coace 5-6 minute la 190°C cu abur în primul minut.

Mousse Brânză

Se încălzește laptele și Puraser Cheese Filling. Se adaugă gelatina hidratată în apa rece. După răcire se încorporează Passionata semi-bătută.

Inserție Vișină

Se toarnă Topfil Sour Cherry 40% în forme sferice din silicon și se congelează.

Glazură crocantă

Se topește untul de cacao și ciocolata albă. Se adaugă uleiul. Se folosește la 40°C. Se scufundă mousse-ul congelat folosind o scobitoare. Se lasă la setat pe o hârtie de copt.

Decor

Se topește untul de cacao, se adaugă colorantul. Se aplică prin pulverizare pe produsul congelat.

Umplere și decorare

Se toarnă mousse-ul în 2/3 din forma de silicon, se adaugă inserția și se închide forma cu un disc din blat. După congelare, se scufundă prăjitura în glazura crocantă, apoi se aplică stratul de unt de cacao colorat.

Despre rețetă

Autor: Andrei Stănescu

Nivel complexitate:  

Rețetă dezvoltată de Andrei Stănescu, consilier tehnic Puratos, pasionat de deserturile delicate, ce dezvăluie texturi și arome spectaculoase.