Se scot 250 g de aluat cu 2 minute înainte de finalul frământării și se amestecă cu 30 g cacao și 15 g apă.
Temperatură aluat
18 - 21°C
Relaxare
10 minute în folie, la -18°C
Laminare
Pe mijlocul bucății de aluat întins în formă dreptunghiulară se așază placa de grăsime. Capetele aluatului se împăturesc peste placa de grăsime Mimetic Primeur 10% Butter. Aluatul se întinde până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.
Relaxare
10 minute la -18°C
Modelare
Modelare
Se aplică aluatul colorat peste aluatul laminat astfel încât să acopere toată suprafața. Se întinde până la grosimea de 3 mm și lățimea de 20 cm. Se așază pe masa de lucru cu partea colorată în jos și se rulează din ambele capete (sus și jos) formând un rulou dublu. Se porționează în bucăți de 3 cm, fiecare bucată se taie pe mijloc formând o floare cu patru petale. Se așază în forme de brioșe din aluminiu (5 cm L, 4 cm H) și se presează ușor petalele pe marginea formei.
Dospire finală
75 – 90 minute la 33°C, umiditate relativă 70-80%
Coacere
Umplere
Cu ajutorul poșului se adaugă Topfil Plum Smooth 90% înainte de coacere.
Coacere
Cu puțin abur la începutul coacerii
Temperatura de coacere
180°C, cuptor convecție
Timp de coacere
14 - 15 minute
Glazurare
Imediat după coacere se glazurează prin pensulare cu Harmony Sublimo Glaze & Go.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor