4 minute lent + 8 minute rapid. Softgrain 5 CL se adaugă la viteza a doua de frământare
Temperatură aluat
26-28°C
Predospire
60-75 minute la temperatură ambientală în vas uns cu ulei de măsline
Divizare și modelare
Pe suprafața aluatului se presară amestecul de susan alb și negru. Aluatul așezat pe un pat consistent de făină se divizează în fitile care se presează și se întorc astfel încât tăietura să fie în sus și pe mijloc. Se porționează în bucăți dreptunghiulare.
Grâu, grâu spelta, secară încolțită, semințe de in și floarea soarelui infuzate în maia de secară transformă Softgrain 5 CL în produsul perfect pentru a crea pâini cu multicereale complexe și nutritive.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor