Ce trebuie să faci ca să îți iasă cornul cu vanilie?
Proces tehnologic
Dozare - Se adauga ingredientele in urmatoarea ordine: faina, zahar, Easy Soft’r Dolce, drojdie, apa. Este foarte important ca Margarina (Argenta Soft) sa se adauge la viteza a doua (malaxare rapida) dupa doua minute de framantare.
Frământare - 4 min. lent si 7 min. rapid pentru malaxoarele intensive.
Dospire intermediară - Aluatul se va lasa la odihna 5 min.
Divizare - 80 g sau la gramajul dorit.
Dospire intermediară - Se va lasa la odihna 8 -10min.
Coacere - Inainte de a se baga in cuptor se vor unge cu Sunset Glaze pentru un luciu atractiv.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor