4 minute lent + 6-7 minute rapid. Margarina se adaugă în ultimele minute de frământare rapidă
Temperatura aluatului
31-33° C
Relaxare
5 minute
Divizare
Aluatul se divizează în bucăți de 100 g
Premodelare
Aluatul se premodelează
Relaxare
8 – 10 minute
Modelare
Se întinde foaia de aluat și se așează în forme de copt din carton. Se modelează o împletitură din 2 fitile ce se aşează pe margine, iar în mijloc se pun 350 g de umplutură.
Dospire
Aprox. 50 minute la 35°C, umiditate relativă 70-80%
Se întinde foaia de aluat și se așează în forme de copt din carton. Se modelează o împletitură din 2 fitile ce se aşează pe margine, iar în mijloc se pun 350 g de umplutură.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor