Foaia de aluat se taie în straifuri de 15 cm înălțime, aplicăm compoziția cu o paletă de plastic și apoi rulăm foaia din ambele părți.
Pensulăm cu apă pentru a evita dezlipirea acestora.Se taie bucăți de aproximativ 1,5 cm grosime și tragem ușor de partea de jos a produsului pentru a obține forma de inimă.
Dospirea se va face timp de ~35-45 minute, umiditate relativă 80%.
Înainte de coacere se vor pensula cu Sunset Glaze pentru luciu, după care aplicăm fulgi de migdale.
Se coc aproximativ 15-18 minute la 210°C. Coacerea se face fara abur!
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor