Aluatul se întinde foaie de circa 0,5 cm grosime, se întind 200 g de umplutură pe toată suprafaţa şi se rulează în formă de fitil. Fitilul se taie pe lung după care se împletesc cele două fitile.
Dospire finală
75 – 90 min la 35°C, umiditate relativă 70-80%
Coacere
Fără abur
Temperatura de coacere °C
180°C , cuptor pe vatră
Timp de coacere
34 - 38 minute
Umplutură
Se amestecă Tegral Walnut Filling cu apă și cacao, se lasă 15-20 minute pentru hidratare.
Tips & Tricks
După coacere se însiropează fiecare cozonac cu 40 g de sirop aplicat prin pensulare. Pentru sirop, amestecăm cantități egale de zahăr și apă pe care le aducem la punctul de fierbere. După răcire se adaugă esență de rom după gust.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor