Strawberry Baba - Rețeta Creativă

INGREDIENTE

Mod de lucru

Coajă

Se amestecă toate ingredientele cu excepția untului și se frământă cu ajutorul cârligului. După ce aluatul s-a omogenizat, se adaugă untul la temperatura camerei și se continuă frământarea până se încorporează untul.

Se lasă în dospitor aproximativ 20 de minute, apoi se divizează la gramajul dorit și se așează în forme.

Se lasă la dospit, apoi se coc la temperatura de 180°C timp de aproximativ 20 de minute în cuptorul cu convecție.

Sirop căpșuni

Se fierb toate ingredientele și se adaugă gelatina hidratată.

Jeleu căpșuni

Se fierb timp de 3 minute primele 3 ingrediente. Se adaugă gelatina hidratată și Miroir Glassage Neutre.

Ganache vanilie

Se încălzește frișca, mierea și vanilia. Se adaugă gelatina hidratată și ciocolata. Se amestecă și se adaugă frișca rece. Se păstrează la frigider jumătate de zi. Se spumează.