Se decorează cu cafea măcinată și ornamente de ciocolată.
Se topește ciocolata împreună cu uleiul și se adaugă apa. Se lasă la frigider până se întărește ganache-ul. Compoziția se pune la mixer și se amestecă cu ingredientele pudră. Se întinde la grosimea de 2.5 mm, se mulează formele de tartă și se coace la 160°C timp de 12 minute.
Se amestecă toate ingredientele.
Se aerează ouăle, pudra de migdale și zahărul pudră. Se spumează albușurile cu zahărul și se încorporează cu prima compoziție. Se adaugă făina cernută cu untul topit. Se întinde pe o tavă de 60/40 și se presară alunele mărunțite. Se coace la 230°C timp de 6 minute. |
Se amestecă toate ingredientele. |
Se încălzește frișca împreună cu păstaia de vanilie, mierea și untul până la 80°C, apoi se toarnă peste ciocolată. Se elimină bulele de aer cu blenderul și se toarnă în formele de tartă. |
Se spumează toate ingredientele. |