Specialitate de pâine îngrozitor de bună pentru Halloween
Proces tehnologic
Aluat
Dovleacul se pune la copt și după răcire se pasează cu blender-ul până se obține un piure. Aluatul se va împărți în două, o parte se va pune în malaxor și se va adăuga cerneală de sepie și se lasă la frământat până se obține o culoare uniformă.
Frământare
5 minute la viteză mică și alte 7-8 minute la viteză mare
Temperatura aluatului
28°C
Fermentare în bucată
20 minute
Divizare
+/- 600g
Dospire intermediară
20 minute
Modelare
Partea de aluat neagră se întinde foaie, iar peste aceasta se va pune cealaltă parte de aluat și se rulează.
Dospire finală
45-55 minute la 28°C, 80% RH
Temperatura de coacere
240°C
Coacere
20 minute
Recomăndari
Apa se adaugă treptat pentru a obține o hidratare maximă a aluatului.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor