Se hidratează cacao cu apa și obținem o pastă consistentă.
Frământare
4 minute lent + 7 minute rapid
Temperatură aluat
30 - 32°C
Relaxare
10 minute
Laminare cu umplutură
Aluatul se împarte în două si se amestecă o parte cu cacao, iar cealaltă parte cu piureul de dovleac.
Modelare
Se divizează la 80g fiecare bucată de aluat și se modelează pe rotund. După modelare pe rotund se așează în tăvile de chiffon, iar în fiecare tavă se pun câte 6 bile de aluat una lângă cealaltă pentru a da forma unui dovleac .
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor