Halloween Black Croissant

Un desert îngrozitor de bun pentru Halloween

Metoda de lucru pentru realizarea aluatului

Pașii pe care trebuie să îi parcurgeți în realizarea rețetei

Laminare
250 g Mimetic Primeur 10% Butter la 1 kg aluat.

Umplutură
Se amestecă 1 litru de apă cu 350 g Cremyco. Se amestecă în părți egale (1:1) Passionata bătută cu cremă de vanilie, se adaugă bucăti de biscuiți mărunțiți.

Umplere și decorare
După răcire se taie și se aplică umplutura cu poșul. Se aplică decorurile realizate din Carat Coverlux White și Carat Coverlux Dark.

CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată. Fiecare produs din gama Carat se potrivește cerințelor brutarilor, patiserilor și ciocolatierilor atât industriali cât și artizanali.

Glazură de cofetărie premium, cu aplicabilitate multiplă. Poate fi utilizată atât pentru prepararea ganache-lui, cât și pentru glazurarea și decorarea produselor de patiserie și cofetărie.