Pâine cu secară încolțită și maia

Cum obții o pâine hrănitoare și gustoasă

Proces tehnologic

Aluat din secară

Când sunt boabele de secară la mijloc, organismul asimilează mult mai ușor substanțele hrănitoare. Iar prin încolțire se activează enzimele care eliberează din bob toate vitaminele și mineralele. Rezultatul? O pâine de care consumatorii se vor îndrăgosti.

Specificații

  • Industriali
  • Brutărie
  • Maiele
  • Sursă de fibre
  • Îmbunătățirea valorilor nutriționale
  • Îmbunătățirea gustului
  • Îmbunătățirea texturii și a termenului de valabilitate

Caracteristici

  • Aromă bogată, textură plăcută (cerealale nu sunt crocante)
  • Gata de utilizat, nu necesită hidratare în prealabil
  • O prospețime mai mare a miezului (cerealele fiind deja hidratate nu absorb umiditatea din miez)
  • Flexibilitate – se poate adăuga la începutul sau la finalul frământării
  • Versatilitate – se poate folosi la făina albă sau la mix de făinuri pentru a crea pâini diferite (baghetă, franzelă, pâine rotundă, toast, chifle etc)