Forêt Noire

Festivul Forêt Noire

Cum pregătești Forêt Noire

Proces tehnologic blat

Se mixează toate ingredientele la viteză mare timp de 7 min. Blatul rezultat se lasă la răcit. După răcire se adaugă un strat de TopFil Cherry 70%.


Proces tehnologic mousse

Se realizează o cremă de vanilie amestecând apa (10°C) cu Cremyco. Ciocolata topită (45 °C) se adaugă peste crema de vanilie. Se încorporează Whippak/ Fresh Cream amestecând lejer.


Proces tehnologic cremă
Peste crema de vanilie se adaugă Kirsh, zahăr pudră și gelatina topită. Se încorporează frișca bătută.

Proces tehnologic glazură

Se fierbe laptele, cacao și glucoza. Și se adaugă peste ciocolată. Se adaugă gelatina hidratată și Miroir Glassage Neutral și se emulsifiază. Se emulsifiează cu un blender eliminând bulele de aer. Se lasă la cristalizat peste noapte. Se aplică la 38°C pe produsul congelat. Se decoreaza.


Proces tehnologic decor

Belcolade Milk Selection. Se utilizează blatul de marmură și spatula. Se decorează cu cacao și zahăr pudră.


Forêt Noire

Autor: Cristina Stancu

Tort Pădurea Neagră

Nivel complexitate:  

Schwarzwälder Kirschtorte, Gâteau Forêt Noire, Black Forest Cake, Tortul Pădurea Neagră. La fel de gustos în fiecare limbă, ideal pentru fiecare ocazie specială și cu adevărat savuros când îl realizezi cu ciocolata autentic belgiană Belcolade și Kirschwasser (rachiu de cireșe).

Specificații

  • Ciocolaterie
  • Crăciun