Se amestecă toate ingredientele la viteză mică 1 minut și 2-3 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen. Se toarnă în tavă și se presară fulgi de cocos, apoi se coace la 160 °C timp de 15-20 de minute.
Mod de lucru inserție
Se amestecă cele două ingrediente și se întinde compoziția între două blaturi de negresă.
Mod de lucru mousse caramel
Se amestecă frișca semibătută cu Cremfil Classic Caramel și se toarnă într-o formă de silicon.
Mod de lucru glazură
Se topesc cele două ingrediente, iar când compoziția a ajuns la 40 °C se
pulverizează pe tort.
Decorare
Tortul se pulverizează cu unt de cacao/ Belcolade Noir Selection 1:1, iar pe jumătate din tort se toarnă cu posul Glaze`it Caramel.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor