Se amestecă toate ingredientele la viteză mică 1 minut și 2-3 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen. Se toarnă în tavă și se presară fulgi de cocos, apoi se coace la 160°C timp de 15-20 de minute.
Mod de lucru jeleu vișine
Se întinde Topfil Cherry peste blatul de negresă.
Mod de lucru cremă de cocos
Se amestecă Ambiante semibatută cu Cremfil Classic Vanilla și fulgii de cocos. Se toarnă aveline și se congelează.
Mod de lucru glazură
Se topește untul de cacao și bănuții de ciocolată. Se pulverizează cu pistolul cu compresor pe avelinele de cocos congelate.
O prăjitură de post cu blat pufos de negresă, jeleu de vișine și acoperită de un decor tentant din cremă de cocos și ciocolată autentic belgiană, Belcolade Noir Selection.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor