Tiramisu

Rețetă tiramisu clasic

Proces tehnologic

Blat

Se mixează la viteză mare toate ingredientele cu Tegral Biscuit, timp de 8 minute. Se coace la 18°C timp de 15-20 minute.


Cremă

Se mixează Bavarois Tiramisu cu apă caldă. Se adaugă Whippak semibătut și se amestecă lejer până la omogenizare.


Sirop

Se fierbe un sirop din apă, zahăr și cafea. După răcire se adaugă extractul de cafea.


Umplere și finisare

Blatul se taie în două. Se așează blatul pe o tavă, în rama metalică, și se pune jumătate din cremă. Se așează celălalt blat și se însiropează și restul de cremă. Se oprește o parte din cremă și se folosește la decorarea prăjiturii. Se cerne cafeaua instant și se porționează la gramajul dorit.


O rețetă clasică

Nivel complexitate:  

Urmați pas cu pas rețeta și folosiți soluțiile Puratos de cofetărie. Veți obține de fiecare dată un desert foarte bun. Cafeaua poate fi cu sau fără cofeină. Rezultatul? O prăjitură clasică, fină, înălțătoare până la cer.

Specificații

  • HoReCa
  • Mixuri și soluții pentru patiserie-cofetărie
  • Vară
  • Primăvară
  • Toamnă
  • Iarnă