Se amestecă toate ingredientele la robot cu paleta. Se întinde între două foi de copt până la grosimea de 2 mm și se congelează. Se decupează discuri și se pun deasupra choux-ului înainte de coacere.
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.
Regim de coacere:
- cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.
- cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizează fără abur.
Se amestecă Cremfil Ultim Bueno cu Whippak semi-bătută.
Se amestecă Whippak semi-bătută cu piureul de zmeură.
Se taie capacul Choux-ului și se toarnă cu poșul cu dui o cantitate mică de cremșă, se completează cu inserția de zmeură, apoi se toarnă o avelină din cremă și se pune capacul.