Choux Crème Brulle

Ingrediente

MOD DE LUCRU

Craquelin

Se amestecă toate ingredientele la robot cu paleta. Se întinde între două foi de copt până la grosimea de 2 mm și se congelează. Se decupează discuri si se pun deasupra choux-ului înainte de coacere.

Choux

Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere:

- cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

- cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

Coacerea se realizează fără abur.

Cremă

Se amestecă Cremfil Classic Crème Brulle cu Whippak semi-bătută.

COMPOZIȚIE ȘI DECORARE

  1. Craquelin
  2. Choux
  3. Cremă
Se umple choux-ul cu ajutorul unui poș cu dui prin partea de jos.

Vezi video

Descoperă produsele

Tegral Clara Ultra

Tegral Clara Ultra

Mix complet de patiserie /cofetărie pentru coji de eclere şi choux-uri.

Whippak

Whippak

Cremă vegetală, stabilă la congelare-decongelare. Se utilizează pentru obținerea cremelor și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.

Cremfil Classic Crème Brulee

Cremfil Classic Crème Brulee

Creme aromatizate, gata de utilizare, pentru aplicații de cofetărie și patiserie.