Se amestecă cu paletă toate ingredientele după care se întinde strat subțire (2mm) și se decupează discuri.
Proces tehnologic coajă
Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 min, apoi 5/6 min la viteză mare.
Regim de coacere:
- cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.
- cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.
Coacerea se realizează FĂRĂ ABUR.
crema vegetală inovatoare care înlocuiește cu succes amestecul tradițional de frișcă naturală și cremă vegetală - Passionata
umplutura gata de utilizat cu bucăți de fructe atent selecționate, pentru produse de patiserie fină, proaspete sau congelate - Topfil
glazura multifuncţională cu gust şi culoare intensă de ciocolată - Carat Coverlux Dark.
Descoperă
Rețete asociate
Pachet selectat
Adăugat în coș
Produsul a fost adăugat în coș
Bine v-am găsit!
Website-ul nostru folosește cookies
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor