Se taie ștraifuri de aluat de +/- 5 cm lungime, se modelează ca fitile, apoi se rulează pe mână pentru a obține forma de covrig (aprox 90 g). Se așează pe tăviperforate, unse în prealabil
Dospire finală
1 oră la 30°C, 80% RH. Verificați dacă bagel-urile plutesc în apă caldă, apoi lăsați la rece peste noapte (5°C)
Decorare înainte de coacere
Se pot scufunda sau unge cu Sunset Glaze pentru un luciu deosebit. Opțional, se pot adăuga semințe ca decor.
Coacere
Temperatură de coacere
270°C
Timp de coacere
Coacere în cuptor rotativ, cu cel puțin 5L abur, apoi după 2 min. deschideți trapa pentru a evacua aburul. Continuați coacerea pentru 14 min. și reduceți gradual temperatura la 240/230°C.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor