Pistache and Pralicrac

Rețetă Crazy Croissant

METODA DE LUCRU

Pistache and Pralicrac

Aluat colorat

Se scot 300 g de aluat cu 2 minute înainte de final și se amestecă cu 30 g cacao și 15 g de apă.

Observații

În funcție de capacitatea de colorare, cantitatea adăugată poate să difere.

Descriere produs bicolor

Un produs bicolor este un produs care are două părți, prima parte este laminată și reprezintă 75 până la 90% din greutatea totală a aluatului (înainte de laminare), iar a doua parte care este colorată și de obicei nu este laminată și reprezintă 25 până la 10% din greutatea totală a aluatului.

Laminare

250 g Mimetic Primeur 10% Butter la 1 kg aluat.

Umplutură

Se amestecă Passionata spumată cu 10% Pralirex Pistache.

Aluatul colorat se întinde la mașina de turat, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la -18°C.

Umplere și decorare

După răcire fiecare croissant se taie pe lung. Se încălzește Pralicrac Chocolait și cu ajutorul unui poș se toarnă în interior, peste aceasta se toarnă crema de fistic realizată în avans. Opțional se poate decora cu bucăți de fistic.