Se scot 300 g de aluat cu 2 minute înainte de final și se amestecă cu 30 g cacao și 15 g de apă.
În funcție de capacitatea de colorare, cantitatea adăugată poate să difere.
Un produs bicolor este un produs care are două părți, prima parte este laminată și reprezintă 75 până la 90% din greutatea totală a aluatului (înainte de laminare), iar a doua parte care este colorată și de obicei nu este laminată și reprezintă 25 până la 10% din greutatea totală a aluatului.
250 g Mimetic Primeur 10% Butter la 1 kg aluat.
Cremă tiramisu - Se amestecă 100 g Bavarois Neutre cu 100 g apă, cele două se amestecă cu 400 g Passionata spumată și 8 g de ness.
Aluatul colorat se întinde la mașina de turat, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la -18°C.
După răcire fiecare croissant se taie pe lung și cu ajutorul unui poș se aplică Cremfil Classic Cappuccino urmat de crema tiramisu. Se decorează cu avelină de cremă tiramisu și se pudrează cu cacao.