Se scot 300 g de aluat cu 2 minute înainte de final și se amestecă cu 30 g cacao și 15 g de apă.
În funcție de capacitatea de colorare, cantitatea adăugată poate să difere.
Un produs bicolor este un produs care are două părți, prima parte este laminată și reprezintă 75 până la 90% din greutatea totală a aluatului (înainte de laminare), iar a doua parte care este colorată și de obicei nu este laminată și reprezintă 25 până la 10% din greutatea totală a aluatului.
Cremfil Ultim 2G Nuts.
Se amestecă 250 g Passionata spumată cu 750 g Cremyco preparat (350 g Cremyco cu 1 L apă) și 30% Blueberry Smoobees.
Aluatul colorat se întinde la mașina de turat, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la -18°C.
După răcire fiecare croissant se injectează cu Cremfil Ultim 2G Nuts. Se aplică elemente de decor din ciocolată și alune de pădure.