Se așează primul strat de blat, peste care se întinde un strat de Pralicrac Chocolait. După care se adaugă stratul de mousse.
Se adaugă inserția de măr cu scortișoară, apoi al doilea strat de blat, după care se adaugă crema de măr.
După răcire se aplică un strat de Mirroir Glassage Neutre și diverse decoruri de ciocolată realizate cu Belcolade Selection Amber Cacao-Trace.
Se spumează ouăle cu zahărul, apoi se adaugă Belcolade Selection Amber Cacao-Trace și untul topit amestecând ușor. La final se încorporează făina.
După răcire se adaugă un strat de Pralicrac Chocolait.
Se aduce Passionata la punctul de fierbere, se adaugă peste Carat Coverlux Amber și se amestecă până se topește și devine o compoziție omogenă. Se adaugă gelatina hidratată și topită.
Când compoziția ajunge la 30°C adăugăm Passionata semibătută.
Topfil Apple se amestecă cu scorțișoara și se pune în strat gros de maxim 1 cm peste stratul de cremă cu Belcolade Selection Amber Cacao-Trace.
Topfil Apple se blendează până devine un piure.
Se amestecă cu Passionata bătută.