Chifle burger cu secară încolțită

Chifle burgeri cu secară încolțită

Cum obții chifle pentru burgeri

Frământare
5 min. lent + 7 min. rapid.

Temperatura aluatului
26 °C

Relaxare
10 minute

Divizare
70 gr.

Modelare
Se modelează rotund și se apasă.

Dospire finală
50 min. 34°C 80 %RH

Decorare înainte de coacere

Se ung cu Sunset Glaze.


Temperatura de coacere
220 °C fără abur

Timp de coacere
+/ - 11 min

Mai gustoase. Mai hrănitoare.

Nivel complexitate:  

Mai fragede și cu gust dulceag, cerealele încolțite sunt la putere! Oferă-le clienților tăi chiflele ideale pentru burgeri cu Softgrain, 100% boabe de secară, germinate și fermentate timp de 72 de ore, hidratate și infuzate în maia de secară, adăugate la începutul procesului de frământare pentru a ușura munca în realizarea specialităților de pâine.

Specificații

  • Sursă de fibre
  • Chifle hamburger
  • Petreceri

Știai că?

Prin încolțire se activează enzimele care eliberează din boabele de cereale toate vitaminele și mineralele și, astfel, organismul asimilează mult mai ușor substanțele hrănitoare. Pentru că asigură pâinilor fibre, vitamine, minerale, proteine și antioxidanți, cerealele integrate și încolțite sunt adorate de consumatorii cei mai preocupați de sănătate și recomandate de brutarii cei mai preocupați de inovație!