Chifle burger cu maia

Chifle cu maia pentru hamburgeri

Cum obții chifle cu maia pentru burgeri

Frământare
8 min. lent și 8 min. rapid

Temperatura aluatului
26 - 27° C

Relaxare
10 min.

Divizare
75 sau 60 g pentru chifle, 120 – 140 g pentru minibaghetă în funcție de gramajul dorit; se premodelează.

Modelare
După modelarea pe rotund se așează pe tavă și se presează ușor. Se pot folosi inele de metal.

Dospire finală
55 – 70 min.

Decorare
Sunset Glaze și susan.

Coacere
Fără abur.

Temperatura de coacere
220 - 220˚C

Timp de coacere
12 - 16 de minute în funcție de gramajul produsului.

Gust bun cu maia

Nivel complexitate:  

Chifle pentru burgeri cu maia naturală din grâu și secară, obținute într-un timp optim cu O-tentic, componentă activă de brutărie pe bază de maia naturală, cu putere proprie de fermentare.

Specificații

  • Brutărie
  • Chifle hamburger