Se topesc ciocolata și untul de cacao la 45°C. Se adaugă Praline Noisette și Pralirex Noisette (20-22°C) și se temperează la 24-26°C.
Se temperează Belcolade Selection Noir, Lait, Blanc sau Amber și întindeți un strat subțire de ciocolată, pe hârtie de copt. Se pune imediat deasupra o ramă. Întindeți praliné-ul uniform. Se lasă să se cristalizeze la frigider la 5°C timp de 5-10 minute.
Glazurare
Odată ce praline-ul este cristalizat, întindeți un strat subțire de ciocolată temperată deasupra și tăiați în pătrate cu o chitară și glasați cu ciocolată temperată.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor