Se pun în bolul de la robot untul, zahărul brun, zahărul, sarea și vanilia și se mixează timp de 3 minute cu paleta la viteză medie. Se adaugă ouăle treptat până se încorporează. Se adaugă făina și praful de copt, urmată de Belcolade Amber. Compoziția se întinde într-o tavă 60/40 și se coace în cuptorul cu convecție la 160°C timp de aproximativ 40 de minute. După răcire se întinde un strat de glazură pe suprafața acestuia.
Se aduce la punctul de fierbere smântâna și Harmony Classic Neutra, apoi se toarnă peste Belcolade Amber. Se adaugă Brillo Neutra apoi se emulsifiază cu ajutorul unui blender vertical.
Autor: Diana Chiriță
Nivel complexitate:
Belcolade Amber, ciocolată autentic belgiană de culoare arămie, oferă acestui desert note echilibrate de caramel sărat obținute din procesul de producție lent, fără a adăuga sare. Odată cu achiziționarea Belcolade Amber, donezi 10 cenți direct către fermierii de arbori de cacao prin programul de sustenabilitate Cacao-Trace.