Apricot Rosemary Cake

Fără ou, încă ceva nou!

Alimentația este cea mai puternică pârghie pentru optimizarea sănătății umane și a sustenabilității planetei. Este o provocare imensă să oferi unei populații mondiale, într-o continuă creștere, diete sănătoase din sisteme alimentare durabile. O dietă bogată în alimente pe bază de plante și cu mai puține alimente de origine animală va duce la îmbunătățirea beneficiilor pentru sănătate și mediu. Puratos consideră că este momentul să abordăm necesitatea unui sistem alimentar sustenabil, motiv pentru care ne angajăm să conștientizăm valoarea, impactul pozitiv și beneficiile consumului de mai multe plante asupra sănătății planetei, cuprinzând sănătatea publică, sustenabilitatea economică și a mediul înconjurător. 

Ingrediente

MOD DE LUCRU

  1. Se încălzesc uleiul și apă și se infuzează 30 de minute cu rozmarinul.
  2. Se amestecă toate ingredientele, cu excepția umpluturii de caise Topfil, timp de 4 minute la viteză medie.
  3. Se pun 150g aluat într-o formă de tort.
  4. Se întind deasupra 50g de Topfil Apricot, apoi se completează cu un alt strat de 150g de aluat.
  5. Se amestecă toate ingredientele.
  6. Se presară pasta Praliné deasupra aluatului.
  7. Se coace compoziția 40 minute la 170°C pe o tavă cu fund dublu.
  8. Se decorează cu zahăr pudră.

Descoperă Nutrition info

1637Kcal
Valoare energetică

392Kj
Valoare energetică

22g
Grăsimi

1.6g
Saturate

40g
Carbohidrați

28g
Zaharuri

*Conceptul pe bază de plante nu elimină potențialii alergeni. Vă rugăm să verificați fișele tehnice ale produselor pentru informații cu privire la prezența potențială a alergenilor.